ПОЧЕО ДА РАДИ ЦЕНТАР ЗА КОВИД МЕРЕ

На сајту Координационе комисије за инспекцијски надзор почео је да ради Центар за ковид-19 мере, у оквиру којег поред најновијих верзија наредби и уредби Владе Србије, привреда може да добије тачну и поуздану информацију о ограничењима које противпандемијске мере подразумевају, а тичу се њихове делатности и пословања.

-Да ли поједини објекти смеју да раде, до колико сати, у ком обиму, са којим капацитетом – информације су које ће привреда моћи да добије на овом месту, као и могућност да постави питање уколико им нека мера није јасна, а односи се на њихово привредно друштво – наведено је на сајту.

Центар се налази на адреси https://inspektor.gov.rs/legalsupport, где је питања могуће поставити путем контакт форме, док се одговори јавно објављују на дневном нивоу.

Надамо се да ће рад овог Центра значајно унапредити ефективност противпандемијских мера и допринети бољем разумевању мера од стране привреде и грађана, с циљем успостављања максималног повољног пословног окружења у условима пандемије Ковид19, наведено је у обавештењу о поечтку рада поменутог Центра.

СДН

фото: inspektor.gov.rs

 

Comments are closed.