ДЕСЕТ МЕДАЉА ЗА ЏУДО ЏИУ ЏИЦА КЛУБ „БЕЗБЕДНОСТ“ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ

Чак 10, од укупно 11 такмичара џудо џиу џица клуба „Безбедност“, вратило се са освојеним медаљама са Државног првенства у џиу џици које је протеклог викенда одржано у Лозници. Злато су освојили сениори Александар Костић у категорији до 69 килограма и Никола Бранковић у категорији до 94 килограма. Два прва места освојена су и у јунироској конкуренцији, а за то су били заслужни Петар Васиљевић и Александар Тојагић. Кадеткиња Анђелија Пешић освојила је злато, док се, у истој конкуренцији, бронзом окитила Милица Лончар. Кадет Димитрије Дајић освојио је треће место. Залто је у категорији мушких нада освојио Ђорђе Рашковић, а Катарина Ристић је у категорији женских нада успела да освоји сребро. И најмлађи такмичари овог клуба, пионири, остварили су завидан успех – Огњен Николић освојио је друго место, док је Илија Стојковић био пети.

За успех су, наводе у клубу, заслужни и тренери Золтан Пашзи ( 5 дан црни појас) и Никола Бранковић ( 1 дан црни појас).

На Државном првенству у свим старосним категоријама је било око 200 такмичара из 19 клубова. Све такмичаре, најављују из овог клуба, нови изазови очекују на Међународном џиу џица турниру „Србија опен“ који би требало да буде одржан 10. и 11. априла у Новом Саду.

СДН

фото: џудо џиу џица клуб „Безбедност“

 

 

 

Comments are closed.