МИНИСТАР ВУЛИН: ПОЛИЦИЈА ЋЕ ОСИГУРАТИ БЕЗБЕДНУ ПЛОВИДБУ ДУНАВОМ

Министар унутрашњих послова Александар Вулин обишао је данас Полицијску управу у Смедереву, где је са начелником и руководиоцима Полицијске управе разговарао о унапређењу материјално-техничких капацитета, с посебним акцентом на јачању рада полицијских службеника на Дунаву, објављено је на сајту МУП-а Србије.

Наведено је да је министар истакао да ће у наредном периоду значајна средства бити уложена у набавку опреме која је од значаја за ефикасно спречавање кривичних дела кријумчарења робе која се дешавају на Дунаву, што је посебан изазов у раду ове управе.

-Полиција ће осигурати безбедну пловидбу Дунавом, али и свим нашим рекама. Уложићемо максималне напоре и посвећено радити на сузбијању свих криминалних активности, шверца нафте, акцизне робе, али и свих осталих кривичних дела – истакао је министар Вулин.

У наредном периоду, како је истакао, радиће се и на попуњавању и подмлађивању полицијског кадра у Полицијској управи Смедерево.

Министар Вулин, на почетку посете Полицијској управи у Смедереву, положио је цвеће на спомен-обележје погинулим припадницима полиције.

СДН

фото: МУП Србије

 

Comments are closed.