ЗА ПОСЛЕДЊИХ НЕДЕЉУ ДАНА У ПОДУНАВСКОМ ОКРУГУ ОБАВЉЕНО 457 КОНТРОЛА, ИЗДАТО 16 ПРЕКРШАЈНИХ НАЛОГА

Током последњих седам дана, од 22. до 28. фебруара, републичке инспекцијске службе и инспекцијски органи локалне самоуправе Подунавског округа извршили су укупно 457 контрола објеката који су и до сада процењени као високо ризични, саопштено је из Подунавског управног округа. У том периоду је утврђено 19 неправилности код исто толико привредних субјеката, а изречено је укупно шеснаест прекршајних налога од по 5.000 динара и наложене су 3 мере за отклањање недостатака. Само током викенда извршено је укупно 224 контрола током којих је изречено осам прекршајних налога од по 5.000,00 динара.

Препоручено је републичким инспекцијским службама, а посебно комуналним инспекцијама јединица локалних самоуправа Подунавског управног округа, да током појачаних инспекцијских надзора посебно контролишу примену противепидемијских мера који се односе на физичку дистанцу и ношење заштитних маски запослених и корисника.
Појачани инспекцијски надзори настављају се током наредних дана у условима постојеће епидемиолошке ситуације, додаје се у саопштењу.
СДН
 

Comments are closed.