еВршац: БЕЛА ЦРКВА ПРОГЛЕДАЛА – Демократе се учланиле у СНС

Бивши и садашњи чланови Демократске странке, који су некада водили општину Бела Црква а данас су окупљени у групи грађана “Савез за Белу Цркву” од данас су чланови Српске напредне странке.

После потписивања приступница, повереник Општинског одбора СНС Бела Црква Виолета Симић истакла је да ова странка наставља да јача и окупља све оне који желе да раде на спровођењу програма странке, развоју и напретку општине.

Жељко Црногорац, некадашњи покрајински посланик, а сада и бивши председник ГГ, нагласио је да у ДС није било слуха за политику развоја локалних средина.

Наше политичко деловање посветили смо друштвено економском развоју општине Бела Црква. Окупљени у групи грађана, на локалним изборима, освојили смо два мандата. СНС, на челу са председником Александром Вучићем, једина је политичка странка која може да спроведе завршетак започетих пројеката и иницира нове, како би наша опстина даље напредовала и развијала се. Од данас смо њени чланови, рекао је Црногорац.
СНС је на локалним изборима у општини Бела Црква освојила 21 од укупно 33 мандата, колико броји локални парламент.

Да подсетимо, у Белој Цркви је недавно нестао општински одбор Лиге социјалдемократа Војводине, јер су сви њихови чланови прешли у групу грађана и најавили блиску сарадњу са СНС, у којој су, према њиховим речима, препознали “најискренијег партнера”.

Такође, у Јужнобанатском округу, Српској напредној странци приступили су недавно одбори Јединствене Србије у Вршцу и Ковину, одбори СПС у Пландишту и Опову и ЛСВ у Алибунару.

извор: evrsac.rs

 

Comments are closed.