ПОТРАГА ЗА НАСИЛНИКОМ КОЈИ ЈЕ ОТЕО И ТУКАО БИВШУ ДЕВОЈКУ

Смедеревска полиција интензивно трага за двадесетосмогодишњим М.О. из Лугавчине који је у понедељак ујутру отео и претукао своју бившу девојку И.А. потврђено је за наш портал у Основном јавном тужилаштву у Смедереву.

Драма је почела након што је бегунац, са још двојицом другара, дошао до куће на периферији Смедерева у којој је његова бивша девојка била са садашњим момком. Након краће расправе њих двојице, М.О. је несретну девојку ухватио за косу, и потом, готово полуголу, у мајици и гаћицама, одвукао до такси возила, којим су се одвезли до његове куће у Лугавчини.

-Оно што је започео испред куће из које је одвукао, наставио је у возилу, упркос што су га другари убеђивали да престане да буде насилан. Тукао је све време вожње, а наставио је да је бије и када су стигли у његову кућу. Она је, искористивши тренутак непажње насилника, када је изашао из просторије у којој су били, успела да се докопа мобилног телефона и позове родитеље који су убрзо дошли по њу – каже наш саговорник упућен у истрагу.

Цео случај је пријваљен полицији. На срећу, како сазнајемо, девојка је прошла са лакшим телесним повредама, али су трагови насиља видљиви по целом телу.

Полиција је расписала потрагу за насилником, а након привођења очекује се да, уз кривичну пријаву, буде саслушан и у Основном јавном тужилаштву где ће се водити поступак.

Ј.В.

 

Comments are closed.