еВршац: ЈС У ВРШЦУ ПРЕШЛА У СНС – Наставља се серија прелазака у Јужнобанатском округу

Чланови Градског и месних одбора Јединствене Србије у Вршцу приступили су данас Српској напредној странци. Одборник у Скупштини Града Вршца и сада већ бивши председник ГО ЈС Александар Керкез захвалио се у име својих колега на добродошлици и указаном поверењу.
-Указано нам је поверење да будемо део тима Српске напредне странке, која је делима показала да брине о грађанима и граду. Политика председника странке Александра Вучића гарант је будућности и свих нас и наше деце – рекао је Керкез.
Повереник ГО СНС Вршац Драгана Митровић истакла је да најјача политичка странка у Србији сваким даном све више јача.

-Грађани су препознали нашу посвећеност, рад и труд који улажемо у напредак сваког сегмента друштвеног живота, што се доказује и овим чином, сада већ бивших чланова Јединствене Србије – рекла је Митровић.
Српска напредна странка, преласком одборника Александра Керкеза у њихову групу, сада има 34 од 45 одборника у Скупштини Града Вршца.

Да подсетимо, у Јужнобанатском округу, Српској напредној странци приступили су недавно одбори ЈС у Ковину, СПС у Пландишту и Опову, ЛСВ у Алибунару, а група грађана сачињена од бивших лигаша у Белој Цркви најавила је блиску сарадњу са СНС као “најискренијим партнером”.

извор: evrsac.rs

 

Comments are closed.