еПанчево: Руководство и месни одбори ЈС у Ковину прешли у СНС – Политика СНС и председника Вучића помера границе

Потпредседник Покрајинског одбора, члан Извршног одбора, председник Општинског одбора Јединствене Србије и одборник у СО Ковин Дарко Баковић, потпредседник омладине ЈС, потпредседник ОО ЈС и одборник у СО Ковин Немања Вујасиновић, потпредседница ОО и одборник у СО Ковин Марина Милош, председница Актива жена ОО ЈС Весна Дани, потпредседник ОО ЈС Момир Митровић и потпредседник ОО ЈС Радослав Стошић, са комплетним месним одборима ЈС у Општини Ковин, приступили су данас Српској напредној странци.

-Желео би да се захвалим руководству Општинског одбора СНС на добродошлици. Чиста образа напуштамо ЈС. Чињеница је да политика СНС, на челу са председником Александром Вучићем помера границе у развоју наше земље и улива сигурност за будућност. Ми смо препознали добру политику. Решени смо да заједничким снагама померимо границу бољег живота још даље – рекао је Баковић овим поводом.

Српска напредна странка сада у Скупштини општине Ковин има 36 од 45 одборника. Добродошлицу новим члановима пожелела је повереница Општинског одбора Српске напредне стране Сања Петровић.

-Грађани су препознали изузетну посвећеност Српске напредне странке решавању озбиљних проблема и подизању стандарда. Препознали су политику развоја, мира и стабилности председника Александра Вучића. Управо због такве политике, подршка грађана СНС расте из дана у дан – рекла је између осталог Петровић.

Да подсетимо, у Јужнобанатском округу, Српској напредној странци приступили су недавно одбори СПС у Пландишту и Опову, ЛСВ у Алибунару, а група градана бивших лигаша у Белој Цркви најавила је блиску сарадњу са СНС као “најискренијим партнером”.

извор: epancevo.rs

 

Comments are closed.