SMEDEREVCI U KAMPU PERSPEKTIVNIH STRELACA U NOVOM SADU

U Kampu perspektivnih strelaca, koji se održava u Novom Sadu od 11. do 15. novembra, učestvuje i četvoro takmičara iz Streljačke družine Smederevo: Dušan Bojić (vazdušni pištolj), Anđela Radojičić, Ivona Bojić i Lazar Subotić (vazdušna puška). U stručnom štabu kampa je i trener za pušku Nikola Simić, saopštavaju iz Streljačke družine Smederevo.

-Streljačke aktivnosti u Srbiji nastavljaju se radom Kampa perspektivnih strelaca, koji će se održati na vazdušnom strelištu u okviru Sportskog centra „Sajmište“ u Novom Sadu, od 11. do 15. novembra 2020. godine, u organizaciji Streljačkog saveza Srbije. U kampu će učestvovati 44 strelca u kategorijama kadeta/kadetkinja i mlađih juniorki/juniora, među kojima je u četvoro iz Streljačke družine „Smederevo“. Dušan Bojić, mlađi junior u disciplini vazdušni pištolj i troje u disciplini standardna vazdušna puška, kadet Lazar Subotić i kadetkinje Anđela Radojičić i Ivona Bojić. U Kampu će se raditi po Programu rada koji sačini Rukovodilac stručnog rada u saradnji sa angažovanim trenerima, a koji će verifikovati Stručna komisija Streljačkog saveza Srbije. Direktor kampa je Ivan Manojlović, a rukovodilac stručnog rada Saša Iker. U stručnom timu iz Streljačke družine „Smederevo“ je trener za pušku Nikola Simić – navodi se u saopštenju.
Poslednjeg dana kampa, u nedelju 15. novembra, biće održano Prvenstvo Srbije u disciplini trostav vazdušnom puškom za kadete i kadetkinje, koje je kao i kamp odloženo u avgustu.

SDN

foto: Steljačka družina Smederevo

 

Comments are closed.