СМЕДЕРЕВЦИ У КАМПУ ПЕРСПЕКТИВНИХ СТРЕЛАЦА У НОВОМ САДУ

У Кампу перспективних стрелаца, који се одржава у Новом Саду од 11. до 15. новембра, учествује и четворо такмичара из Стрељачке дружине Смедерево: Душан Бојић (ваздушни пиштољ), Анђела Радојичић, Ивона Бојић и Лазар Суботић (ваздушна пушка). У стручном штабу кампа је и тренер за пушку Никола Симић, саопштавају из Стрељачке дружине Смедерево.

-Стрељачке активности у Србији настављају се радом Кампа перспективних стрелаца, који ће се одржати на ваздушном стрелишту у оквиру Спортског центра „Сајмиште“ у Новом Саду, од 11. до 15. новембра 2020. године, у организацији Стрељачког савеза Србије. У кампу ће учествовати 44 стрелца у категоријама кадета/кадеткиња и млађих јуниорки/јуниора, међу којима је у четворо из Стрељачке дружине „Смедерево“. Душан Бојић, млађи јуниор у дисциплини ваздушни пиштољ и троје у дисциплини стандардна ваздушна пушка, кадет Лазар Суботић и кадеткиње Анђела Радојичић и Ивона Бојић. У Кампу ће се радити по Програму рада који сачини Руководилац стручног рада у сарадњи са ангажованим тренерима, а који ће верификовати Стручна комисија Стрељачког савеза Србије. Директор кампа је Иван Манојловић, а руководилац стручног рада Саша Икер. У стручном тиму из Стрељачке дружине „Смедерево“ је тренер за пушку Никола Симић – наводи се у саопштењу.
Последњег дана кампа, у недељу 15. новембра, биће одржано Првенство Србије у дисциплини тростав ваздушном пушком за кадете и кадеткиње, које је као и камп одложено у августу.

СДН

фото: Стељачка дружина Смедерево

 

Comments are closed.