еПанчево: СПС У ОПОВУ ПРЕШАО У СРПСКУ НАПРЕДНУ СТРАНКУ

СПС у Јужном Банату остао је без још једног одбора, након Пландишта, СНС-у су приступили и оповачки социјалисти. Чланови општинског одбора, одборници, чланство, активисти, потписали су приступнице СНС, преноси портал еПанчево.

Повереници Општинског одбора СНС у Опову Милош Марков и Зоран Тасић пожелели су добродошлицу новим члановима истакавши да странка сваким даном јача и да су њена врата отворена за све који желе да раде на даљем напретку и просперитету општине.

Досадашњи председник Општинског одбора СПС, члан Главног одбора и одборник у локалном парламенту Ненад Јосић нагласио је да је улазак у СНС логичан потез, јер је то политика напретка и просперитета.

-Част нам је и задовољство да будемо део странке која предвођена председником Александром Вучићем спроводи програм и политику која даје резултате, која доноси развој и бољитак за све грађане. Захваљујем се Српској напредној странци и потпредседнику Извршног одбора СНС Бранку Маловићу који су препознали наш потенцијал и данас нас и званично примили у свој тим – рекао је Јосић.
На локалним изборима СНС је од 25 мандата у Опову освојио чак 19. Учлањењем у СНС општински и Месни одбори СПС практично више не постоје у Опову. Да подстимо СНС у Јужном Банату прошле недеље приступили су и Лигаши из Алибунара док је новоснована група грађана бивших Лигаша у Белој Цркви најавила сарадњу са СНС.

 

извор: epancevo.rs

 

Comments are closed.