eПАНЧЕВО: Комплетан одбор ЛСВ у Алибунару приступио СНС

Комплетан Општински одбор Лиге социјалдемократа Војводине у Алибунару приступио је данас Српској напредној странци. Одлука је, кажу бивши лигаши, донета једногласно.

-Задовољни смо што наши редови јачају. У наредном период показаћемо још већу снагу. Пред нама су озбиљни задаци, који захтевају пуну посвећеност, изјавила је Зорана Братић повереник ОО СНС Алибунар која је на ту функцију именована пре неколико дана.

Досадашњи председник ОО ЛСВ и одборник у локалном парламенту Аурел Мургу, после потписивања приступница, изјавио је да су одлуку подржали сви чланови одбора.

-Наша одлука је била једноставна и једногласна. Унапређења живота грађана наше општине је свима приоритет. СНС је показала преданост и посвећеност том циљу. Не желимо да будемо кочничари и критичари доброг програма СНС, већ да дамо свој допринос у његовом спроводењу, изјавио је Мургу.

ЛСВ је у Јужнобанатском округу тако остала без још једног одбора. Да подсетимо, прошле недеље, најјачи одбор ЛСВ, из Беле Цркве, напустио је странку и формирао групу градана. Како су изјавили, у потпуности подржавају већинску власт Српске напредне странке, јер у СНС виде најискренијег партнера.

извор: epancevo.rs

фото: epancevo.rs

 

Comments are closed.