МАЛОВИЋ НИЈЕ ВРШИО ПРИТИСАК НА ЛСВ

Најјачи одбор Лиге социјалдемократа Војводине, као и њихова одборничка група у Скупштини општине Бела Црква, једногласно су донели одлуку да оснују групу грађана “Покрет за Белу Цркву – Сандра Ристић”, која ће у потпуности подржавати већинску власт Српске напредне странке.
Она је навела да ће се новоосновани покрет интензивније бавити темама на локалу, те да ће дати свој максималан допринос у сарадњи са Српском напредном странком, са којом је ЛСВ већ ушао у коалицију.
Белоцрквански одбор ЛСВ-а један је од најјачих у Војводини, а на недавно одржаним локалним изборима освојилу су 25 одсто гласова.
У обраћању медијима Ристићева је навела да нова група грађана жели да се максимално ангажује у стварању што бољих услова живота у овом месту, а у СНС-у, казала је, за то виде најискренијег партнера. На питање новинара да ли је током предизборних кампања потпредседник Извршног одбора СНС Бранко Маловић вршио било какве притиске на функционере, чланове или активисте ЛСВ, Сандра Ристић је децидно одговорила: “Не!”
-Не! Бранко Маловић, нити било који други члан Српске напредне странке, нису вршили било какав притисак на ЛСВ, ни током изборне кампање, ни после, нити приликом доношења наше одлуке о формирању групе грађана, навела је Ристић.

Ј. В.

 

Comments are closed.