ЈКП ВОДОВОД ОБАВЕШТЕЊЕ: У СУБОТУ БЕЗ ВОДЕ ПОТРОШАЧИ У СВЕ ТРИ ВИСИНСКЕ ЗОНЕ

ЈКП Водовод обавештава своје кориснике да ће због годишњег ремонта који изводи ЕПС у суботу без воде остати потрошачи у све три висинске зоне. Обавештење преносимо у целости:

„Због редовног годишњег ремонта који изводи ЕПС, у суботу, 24.октобра, без напајања електричном енергијом, у периоду од 8 до 14 часова, остаће постројење за прераду воде у Шалиначкој улици. Услед тога ће корисници јавног система водоснабдевања све три висинске зоне осетити најпре поремећаје у притиску воде, а око поднева се очекује и потпуни прекид водоснабдевања.

Поново успостављање дистрибуције воде, у зависности од делова града, очекује се у периоду од 15 часова па до касних поподневних и вечерњих часова.

Током трајања привремене обуставе водоснабдевања обезбеђена је мобилна цистерна са пијаћом водом, а о тренутној локацији цистерне информација се може добити од диспечерске службе Комуналног предузећа.

Моле се потрошачи да рационално и наменски троше воду како би се период обуставе водоснабдевања свео на што краћи период.

I висинска зона је подручје чије снабдевање подржава резервоар Карађорђево брдо, а оквирно чине: индустријска зона, нижи делови града с центром, подручје Старе железаре, Југова, Орешца односно подручја МЗ: Карађорђев Дуд, Славија, Доњи Град, Ладна Вода, Плавинац, Југово, “25. мај“.

II висинска зона је подручје чије снабдевање подржава резервоар Царина, а оквирно чине: виши делови града , подручја Коларског пута и Петријевске улице од пумпе, стамбена насеља Милојa Ђака, Доситеја Обрадовића, Ковачићево, насеље Вучак, Ландол као и подручја МЗ: Лештар, Златно Брдо, Царина, Свети Сава, 4. Јули, Папазовац.

III висинска зона је подручје чије снабдевање подржава резервоар Златно брдо, а оквирно чине: виши делови града локације Златно брдо, подручја Петријевског пута , насеља Удовице, Петријево, Водањ, виши делови улица Петријевска, Старца Вујадина , Балканске , Ново насеље.

У случају евентуалних проблема, потребе за продужењем рока и зоне извођења радова и привремене обуставе водоснабдевања, информација о активностима и времену прекида дистрибуције воде може се добити од дежурне диспечерске службе ЈКП Водовод Смедерево на телефон 026/4623 743“ – наведено је у обавештењу ЈКП „Водовод“.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.