VESLANJE: 20 POSADA NAŠEG KLUBA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU

Čak 20 posada Veslačkog kluba Smedferevo učestvovaće na Državnom prvenstvu u svim kategorijama koje će biti održano predstojećeg vikenda na Adi Ciganliji.

Prvog dana, u subotu, na regatnu stazu izlaze juniori i pioniri. U konkurenciji juniora veslaće Konstantin Šujić i Petar Samardžija u skifu, Andrija jevtić i Miroslav Jovanović u dubl skulu i četvercu sa Vukom Markovićem i Konstantinom Šujićem. U pionirskoj konkurenciji veslaće Jovana Vučić u skifu i četverac sa kormilarom u sastavu Jovan Marinković, Bogdan Cvetković, Lazar Živanović, Mihajlo Milovanović i kormilar Iva Danić.

U nedelju se za što bolji plasman bore kadeti i seniori. U konkurenciji kadeta veslaće Jelena Vukelić i Nevena Stevanović u dublu, Teodora Stevanovska, Milica Mladenović, Jovana Vučić i Milka Zdjelar u četverac skulu, Milica Savić u skifu i kadeti Vukašin Vujanović i Dimitrije Otašević u skifu, Ivan Ivanović i Luka Ilić u dublu i četverac skul u sastavu Vukašin Vujanović, Dimitrije Otašević, Dimitrije Vuković i Marko Milićević.

Najbrojniji će biti seniori. U skifu će se oprobati Aleksandar Filipović i Marko Torbica, dve posade dubl skula u sastavu Dušan Slavnić – Aleksandar Filipović, Andrija Jevtić – Marko Torbica.

SDN

foto: SD novine

Comments are closed.