ВЕСЛАЊЕ: 20 ПОСАДА НАШЕГ КЛУБА НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ

Чак 20 посада Веслачког клуба Смедферево учествоваће на Државном првенству у свим категоријама које ће бити одржано предстојећег викенда на Ади Циганлији.

Првог дана, у суботу, на регатну стазу излазе јуниори и пионири. У конкуренцији јуниора веслаће Константин Шујић и Петар Самарџија у скифу, Андрија јевтић и Мирослав Јовановић у дубл скулу и четверцу са Вуком Марковићем и Константином Шујићем. У пионирској конкуренцији веслаће Јована Вучић у скифу и четверац са кормиларом у саставу Јован Маринковић, Богдан Цветковић, Лазар Живановић, Михајло Миловановић и кормилар Ива Данић.

У недељу се за што бољи пласман боре кадети и сениори. У конкуренцији кадета веслаће Јелена Вукелић и Невена Стевановић у дублу, Теодора Стевановска, Милица Младеновић, Јована Вучић и Милка Здјелар у четверац скулу, Милица Савић у скифу и кадети Вукашин Вујановић и Димитрије Оташевић у скифу, Иван Ивановић и Лука Илић у дублу и четверац скул у саставу Вукашин Вујановић, Димитрије Оташевић, Димитрије Вуковић и Марко Милићевић.

Најбројнији ће бити сениори. У скифу ће се опробати Александар Филиповић и Марко Торбица, две посаде дубл скула у саставу Душан Славнић – Александар Филиповић, Андрија Јевтић – Марко Торбица.

СДН

фото: СД новине

Comments are closed.