ДВОЈАЦ ИЗ БЕОГРАДА КРАО У СМЕДЕРЕВСКОМ ТРЖНОМ ЦЕНТРУ

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су М.Н. (26) и С.А. (31) из Београда, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело крађа, саопштено је из ПУ Смедерево.

-Сумња се да су њих двоје у јулу ове године украли више одевних предмета из продавнице „Х и М“ у отвореном тржном центру у Смедереву. Они су, како се сумња, разгледали и бирали одевне предмете, са којих је С.А. специјалним алатом скидао „зујалице“, а затим је М.Н. ту одећу стављала у торбу или испод своје гардеробе. Тако украдену робу су износили из продавнице без активирања аларма и касније оглашавали и продавали преко интернета. Полицијски службеници су у стану осумњичене М.Н. у Београду пронашли више одевних предмета разних робних марки са оригиналним етикетама, укупне вредности од преко 100.000 динара, за које се сумња да су, осим у Смедереву,  украдени и из тржних центара у више градова у Србији и Мађарској – наведено је у саопштењу.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени основном јавном тужиоцу у Смедереву.

СДН

 

Comments are closed.