MERIDIANOV TURNIR VIKENDA TI DONOSI LAGANIH 100.000 DINARA

Leto nikada nije bilo vrelije, a sada je idealno vreme da ga dodatno začinite fantastičnim nagradama! Verovatno ste čuli da je letnji kazino talas već krenuo u Meridianu i svake nedelje imate prilike da učestvujete u drugoj promociji i osvojite neku od nagrada jer ovo leto vam donosi neverovatne bonuse na Meridian online kazinu!
Najbolja petorka ovog leta je Fantastična Petorka u Meridianu! Meridian i proizvođač igara Leap odlučili su da nagrade korisnike svojih usluga. Ukoliko zaigrate neku od pet online slot igara renomiranog proizvođača igara Leap u periodu od 13.07. do 19.07.2020, stičete pravo na učešće na zanimljivom turniru Fantastična Petorka, a to vas može dovesti do neverovatnih nagrada!
Mermaid’s Love, Diamond Heaven, Secrets of the Nile, Hercules: Do or Die i Ali Baba’s Gold, koju god od ovih zanimljivih igara da odigrate u navedenom periodu postajete učesnik neverovatne promocije Fantastična Petorka.
Na turniru mogu učestvovati svi registrovani igrači na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a nagradni fond je neverovatnih 100.000 RSD!
Ali, to nije sve jer u Meridianu online kazinu nagradu ne osvaja samo pobednik! Naime, igrač sa najviše odigranih spinova dobija 50.000 dinara na bonus račun, drugoplasirani po broju odigranih spinova dobija 20.000 dinara na bonus račun, trećeplasirani dobija 10.000 dinara na bonus račun, dok igrači od 4. do 8. mesta dobijaju po 4.000 dinara na bonus račun!
Sve nagrade koje ostvarite tokom ovog promotivnog takmičenja biće uplaćene do 20.07. do 17 časova, o čemu ćete biti obavešteni putem sms-a i notifikacije na vašem nalogu.
Fantastična petorka donosi fantastične nagrade. Ne propustite šansu da osvojite jednu od njih, ulogujte se na vaš nalog na Meridian online kazinu i zaigrajte jedan od avanturističkih online slotova!