Neverovatna isplata na igri Piggy Party – preko 750.000 dinara otišlo vernom igraču   

Nova igra proizvođača igara Expanse koju možete naći samo na Meridian online kazinu ne prestaje da privlači nove igrače, ljubitelje slotova sa tematikom basni! Ovaj zabavan video slot, koji je inspirisan poznatom bajkom o vuku i prasićima, vodi vas na ludu žurku prasića, zajedno sa dobrim i poštenim vukom koji je ipak promenio ne samo ruho nego i ćud.
Šašavost i razigranost ovog slota, ali i odlične bonus igre i besplatni spinovi, glavne su karakteristike sjajnog video slota Piggy Party. Kuhinja je mesto gde se dešava radnja ovog slota, a seoska idila u pozadini i razigrana kantri muzika čine da se osećate bezbrižno i odmorno.
Upravo su ove karakteristike slota Piggy Party privukle M.D, jednog od mnogobrojnih igrača Meridian online kazina, koji je ovaj slot isprobao čim je izašao na tržište. On je u svom „šteku“ imao par hiljada dinara i rešio je da sreću oproba baš ovde. Pošto je video da na razne načine može zaraditi – od besplatnih spinova do Gamble opcije, tj. poznatog „kockanja“, igrao je u početku na 500 dinara po spinu, ali je prešao postepeno na max bet, tj. ulagao je maksimalnu sumu novca po spinu, 1.000 dinara.
Sreća ga je poslužila posle nekoliko spinova i, nakon nekoliko manjih dobitaka, uspeo je da na rilovima sakupi četiri scatter simbola, tj. simbola dva praseta koji nazdravljaju, i otključao 15 besplatnih spinova.
Dobro je poznato da svi ljubitelji video slotova žude za besplatnim spinovima jer u okviru njih mogu dobiti lepe dobitke, a još kad dobiju 15 besplatnih spinova…njihovoj sreći nema kraja! M.D. je u toku besplatnih spinova, dobio pet džokera na rilovima, što mu je ulog uvećalo za 350 puta, a na ulog od 1.000 dinara on je dobio sjajnih 350.000 dinara!
Topla dobrodošlica za najsrećnije igrače!
Pošto je imao mnogo sreće u u do tadašnjoj igri rešio je da se ne zaustavi tu. Nastavio je sa maksimalnim ulozima po spinu i uspeo da na rilovima, ovoga puta, sakupi dva scatter simbola. Ovi simboli su otključali bonus funkciju Welcome Drink, odnosno funkciju dobrodošlice na žurku u okviru koje je dobio jedan respin, tj. jedan besplatan spin tokom kojeg se pojavljuju „lepljivi“ džokeri. Međutim, ovde nije imao toliko sreće, pa je nastavio sa igrom.
Nakon nekoliko upornih pokušaja, uspeo je da ponovo aktivira Welcome Drink funkciju u okviru koje je, ovoga puta, dobio 10 besplatnih spinova! U toku besplatnih spinova se desilo to da je povezao četiri prasice i jednog džokera, što mu je na dotadašnji saldo dodalo još 350.000 dinara! Sa prethodnim novcem je sada u rezervi imao 710.000 dinara, koje je nastavio da troši.
Crvena ili crna – sve ili ništa!
Međutim, lepo mu je krenulo, pa je nastavio da dobija lepe sume. Sakupio je pet slova „A“, što mi je dalo 35.000 dinara, pa je rešio da proba da ovaj dobitak „kocka“. Išao je na opciju Gamble na ovih 35.000 dinara i – pogodio crnu boju! Slot mu je isplatio 70.000 dinara i kockanje mu se isplatilo. To ga je nagnalo da ide dalje, što se pokazalo kao ne baš dobra opcija, te je svoj konačni dobitak rešio da zaustavi na i dalje fantastničnih 755.430 dinara!

Oduševljeni D.M. nam je u neformalnom razgovoru potvrdio da će svoj dobitak iskoristiti da započne izgradnju skromne vikendice na parčetu zemlje koje je kupio u rodnom kraju.
Ostaje nam samo da i vas pozovemo na ludu žurku gde su domaćini prasići koji su se izmirili sa vukom.
Pridružite im se u slavljeničkom plesu i okušajte svoju sreću već danas u Meridian online kazinu – vidite i sami da su više nego darežljivi.

 

Comments are closed.