ВЕЧЕРАС ФИНАЛЕ ПЕТОГ МЕМОРИЈАЛА „ЗОРАН ПОПОВИЋ ПОП“, ПРВИ ПУТ НАГРАДЕ И ЗА ПУБЛИКУ

У петак увече одигране су полуфиналне утакмице након којих је турнир добио финалисте. Након жестоке и узбудљиве борбе на терену код Веслачког у завршницу такмичења су се пласирале екипе Минел Еним и Фанатик. Они ће вечерас играти утакмицу за прво место.
Програм финалне вечери петог Меморијалног турнира Зоран Поповић Поп почеће у 20:15 сати ревијалном, сада већ традиционалном утакмицом између Попових другара и Попових колега.
Од 21,15 сати на програму је сусрет за треће место између екипа Сентић комерц и Урбан 86 Липе.
Борба за победника овогодишњег турнира почеће у 22:15.
Након такмичења уследиће додела награда, признања и захвалница од стране организатора – породице Зорана Поповића Попа и Градског фудбалског савеза Смедерево.
Ове године организатори ће први пут наградити и публику. Три најсрећнија гледаоца финала добиће новчане награде у износу од 3.000, 2.000, 1.000 динара, у знак захвалности за праћење турнира.
Подсећамо, ове године број екипа био је ограничен на 16,а самим тим И трајање турнира, због актуелне епидемиолошке ситуације .
Наградни фонд је 200.000 динара
Новчане награде се традиционално додељују и најбољим појединцима – најбољем играчу, голману и стрелцу.
Породица Зорана Поповића Попа и Градски фудбалски савез позивају вас да будете део завршне вечери петог Меморијала.

Зоран Поповић Поп преминуо је 19. октобра 2015.године у 51.години живота, након краће и тешке болести. Готово до последњег дана, упркос болести, био је на клупи ФК Пролетер Враново, који је управо под његовом тренерском палицом тада ушао у виши ранг такмичења.
Фудбалски свет није и неће заборавити Попа . Он је, дајући себе фудбалу од малих ногу па до последњих дана живота, заслужио да се управо кроз фудбал чува сећање на њега.

СДН

 

Comments are closed.