TOČAK SREĆE I KAZINO BONUSA SAMO U MERIDIANU

Svima dobro poznata igra Monopol dobila je ozbiljno poboljšanje!
Od kompanije Evolution stiže jedinstvena uživo igra Monopoly Live, zasnovana na svetski popularnoj igri Monopol. Znatno visa doza uzbuđenja i radosti sa točkom sreće – kladi se na kom će se segment točak zaustaviti nakon okretanja.
A izbor opcija za kladjenje je zaista sjajan – osim što nudi priliku igračima da se klade na zaustavljanje točka na određenom broju, točak sadrži Chance segmente za trenutne novčane dobitke i množitelje, a takođe i “2 Rolls” i “4 Rolls” segmente. Segmenti 2 Rolls i 4 Rolls aktiviraju zadivljujuću proširenu stvarnost – 3D bonus igru!!!
Kladi se na broj na kome će se točak zaustaviti: 1, 2, 5, 10, 2 Rolls ili 4 Rolls. Ako se točak zaustavi na segmentu Chance, igrač dobija kartice za šansu – sledi ili nasumiično odabrana novčana nagradu ili multiplikator. Ako kartica Chance prikazuje bonus za multiplikator, sve opklade igrača ostaju na mestu.Tada domaćin igre ponovo okreće točak, a osvojeni množitelj će umnožiti dobitak za sledeće okretanje. Ako igrač ponovo dobije multiplikator, suma će se umnožiti.
Koji su uslovi za bonus igru? Da bi učestvovali u bonus igri, igrači moraju imati ulog na 2 Rolls ili 4 Rolls. Kada se točak zaustavi na 2 Rolls ili 4 Rolls – započinje bonus igra! Kada se aktivira bonus igra, kvalifikovani igrači se pridružuju virtuelnom gospodinu Monopolu. On ulazi u svet proširene stvarnosti i kreće se oko 3D Monopoly ploče prikupljajući nagrade i multiplikatore. Šetnja je određena sa par kockica, igrači se kvalifikuju za bonus igru postavljanjem opklada na 2 Rolls ili 4 Rolls. To praktično znači da će igrači dobiti dve ili četiri rolne kockica u igri sa točkom novca!
Svi poznati elementi igre Monopol su tu – hoteli, kuća, zatvor i super porez.
Monopoly Live igra je jednostavna i laka – vraća u stara dobra vremena a omogućava dobru zaradu sa mnoštvom zabavnih funkcija.

 

Comments are closed.