„АКСА“ ДОНИРАЛА ИГРАЧКЕ ЗА НАЈМЛАЂЕ У ДНЕВНОМ БОРАВКУ „СУНЦЕ“

Компанија „Акса“ донирала је Установи за дневни боравак деце, младих и одраслих особа са сметњама у развоју „Сунце“ играчке за најмлађе. Како би период изолације због пандемије вируса COVID-19 остао иза малишана, и како би време које им предстоји проводили у што веселијој атмосфери, „Акса“ је одлучила да им поклони играчке високог квалитета и едукативног карактера.
Дониране су играчке за малишане намењене различитим узрастима, које ће потпомоћи одрастање, пробудити креативност и пре свега улепшати њихов свакодневни боравак у овој установи, саопштено је из ове компаније.

-Компанија „Акса“ ће и у наредном периоду наставити да ради на континуираној подршци породицама, као и да подржава активности за децу којима је помоћ најпотребнија, како би се подстакао њихов раст и развој. На овај начин „Акса“ показује захвалност заједници у којој послује и позива и друге компаније да слично поступају јер је брига о најмлађима наш, како лични, тако и професионални приоритет – поручила је Ивана Цвејић, Директор Маркетинга у „Акси“.
Донација у виду играчака укупне вредности 2,2 милиона динара намењена је установама за децу без родитељског старања, као и за децу са сметњама у развоју у 11 градова Србије.

-Играчке су већ испоручене следећим установама: Дом за децу „Колевка“ Суботица, ,,Зрачак“ из Чачка, Крагујевац прихватилиште за децу и младе, Дневни центар „Алтернатива“ за децу и младе са инвалидитетом Зрењанин, Центру за заштиту одојчади, деце и омладине Звечанска у Београду, а сада настављамо са донацијом и установама у Панчеву, Ужицу, Шапцу, Новом Пазару, Крушевцу, Новом Саду и Нишу – наводе у компанији.
Компанија „Акса“ је уручила донацију и породилиштима Клиничког центра Србије и Народни фронт, вреедну још 2,6 милиона динара, у производима намењеним бебама, мамама и самој установи. Овом донацијом компанија подржава заједницу и током овог периода, настојећи да помогне родитељима и деци.

СДН

фото: „АКСА“

 

Comments are closed.