КАЛИОПИ ФАН АРТ ДОБИО СВОГ ПОБЕДНИКА, ГЛАВНУ НАГРАДУ ОСВОЈИЛА ВИКТОРИЈА МИЛОШЕВИЋ ИЗ СМЕДЕРЕВА

Након вишемесечног онлајн дружења, проглашени су овогодишњи Гран При – Калиопи Фан Арт-а, креативног онлајн такмичења, саопштено је јавности.  Након пребројавања гласова креативног тима и стручног жирија Калиопи Фан Арт-а, у тесној “трци”, али са највише гласова, награда Гран При припала је Викторији Милошевић из Смедерева. Награда укључује “Викенд у Македонији и дружење са Калиопи”.

-Искрено нисам очекивала да ћу победити јер су сви такмичари уложили велики труд и показали своје таленте на разне начине. Јако сам срећна и узбуђена због главне награде и она ми даје још већи подстицај да радим оно што волим, схватила сам да не треба никад да одустајем, да верујем у себе и да радим на себи. Захваљујем се Калиопи и њеном тиму, што су ми дали снагу и мотивацију да се трудим и да јурим своје снове. Нисам очекивала али добила сам велику подршку не само од родитеља, професора, другара, него и од људи из мог града, а и шире. И захвалила бих се свима на овом прелепом искуству и надам се да су и остали такмичари овако доживели ово такмичење – каже Смедеревка Викторија Милошевић, која је освојила главну награду овог такмичења.

Такмичење Калиопи Фан Арт трајало је три месеца. Током марта и априла стизале су креације такмичара који су били представљени на свим Калиопиним друштвеним мрежама, а затим су одабрани финалисти који су се такмичили за бројне (у сличном узбудљивом контексту) награде у неколико категорија.

Уз Гран При, награде су додељене за прво, друго и треће место у категоријама вокални кавер, инструментални кавер, плес, цртање и најоригиналнији видео. Исто тако награде је доделио и стручни жири Калиопи Фан Арт-а, за најмлађе и оне који су дали посебан допринос и обележили Калиопи Фан Арт на свој начин. Награде су, на задовољство свих, у широком распону – онлајн часови певања са Калиопи и наступи вокално-инструменталних гостију на њеним концертима, учешће у њеном видеу, израда идејног решења за кавер њеног новог сингла, изложба у склопу њеног великог концерта, отварање изложбе слика, посета музичкој радионици, посета Калиопи најмлађих добитника у њиховим градовима, као и ВИП улазнице за њене концерте и упознавање с њом …

-У протекла три месеца, како је цео свет био изолацији и искусио нешто по први пут у својој историји, Калиопи Фан Арт окупио је многе такмичаре из целог света и пратиоце Калиопине уметности на друштвеним мрежама и постао место на којем су сви делили радост, позитивну енергију и наду за боље сутра. Постало је то место на којем се окупљају различите генерације из различитих земаља, али са истим интересима, уједињени песмом, инструментима, плесом, цртежима и видео спотовима, изражавајући своје таленте и пружајући међусобну подршку. У тренуцима када су сви били присиљени седити код куће, окупљали су се целе фамилије како би подржале своје представнике у такмичењу у којем су сви били добри на свој начин, са својом причом – наводе из Калиопи Фан Арт-а.

Калиопи верује да је овим вишеслојним чином међусобног поштовања и љубави према музици и уметности генерално, успела да пренесе поруку и велику животну мотивацију да је најважнија ствар веровање у себе и своје снове.

-Направила сам Калиопи Фан Арт да останем у контакту са својом публиком и да им дам светлост у ово време опште кризе. Истовремено, кроз овај пројект моји су фанови могли показати своје креативне вештине и таленте. И иако смо на даљини, циљ ми је била да нас музика поново споји и уједини у једно. Честитке од свег срца свим учесницима, награђенима, као и мом тиму који је неуморно радио на овом пројекту – наводи Калиопи.

СДН

фото: Калиопи Фан Арт

 

 

 

Comments are closed.