NASTAVLJA SE BUNDESLIGA, BATE BORISOV JURI PRVI TROFEJ – TIKETI SE PUNE SPORTOM

Nedelja je dan za fudbal. Jeste da ovo i dalje nije tipična fudbalska nedelja na kakve smo navikli u ovo doba godine, ali postoji nekoliko mečeva koji odolevaju izazovima aktuelne pandemije.

U listi koja je iz nedelju u nedelju sve punija, ponovo dominiraju vrhunske Meridian  HYPERLINK „https://ads.meridianbet.rs/Banner/Click?a=200197&m=854&md=&c=8056&u=https://meridianbet.rs/sr/kladjenje/fudbal&ou=simple_link“kvote, a današnja ponuda potencijalno predstavlja dobitnu kombinaciju.
Čini se da će najzanimljivije biti u Belorusiji, gde se od 16 časova igra finale nacionalnog kupa između lidera prvenstva BATE Borisov i Dinamo Brest.
Zanimljivo je da su današnji protivnici pre samo četiri dana odmerili snage u okviru 10. kola Višaja lige i BATE je u gostima zabeležio sigurnu pobedu – 3:1.
Meridianbet u svojoj ponudi za ovaj meč ima preko 600 igara, a prednost daje ekipi iz Borisova – pobeda na BATE ceni se kvotom 1.83.
Interesantna utakmica očekuje nas i u šampionatu K1 Južne Koreje, gde se u jutarnjim časovima sastaju Đonbuk i Daegu. Domaćin je „korejski Juve“, a u gostujućem timu igra živa legenda tamošnjeg fudbala Dejan Damjanović, kao i Edgar, nekada golgeter Crvene zvezde.
Nemci su neizostavan deo kladioničarske ponude i ovog vikenda, a čini se da će najuzbudljivije biti u popularnoj „Cvajti“. Tamo ćemo gledati okršaj vodećih timova – derbi kola odigraće Hamburger i Bilefild, nekada stabilni prvoligaši, a sada ključni kandidati za povratak u elitu.
Bilefild je lider sa 52 boda, sedam više u odnosu na HSV, kome je Štutgart neprestano za petama i ukoliko želi da od naredne sezone igra u eliti, pobeda u ovom meču je imperativ.
Kvote su vrhunski dobre, idealne za ljubitelje malo rizičnije igre. Pobeda na domaćina plaća 2.10, dok se trijumf gostojuće ekipe „ceni“ na 3.60. Ukoliko mislite da je ovaj meč viđen za podelu bodova, kvota je stnadardno odlična za ovu vrstu kladjenja – 3.40.
Na današnjem fudbalskom meniju nalazi se i Kostarika, Burundi, Jermenija, Tajvan, Vijetnam… A, čak i u ligama koje nisu toliko „atraktvine“ krije se vrhunska zabava, jer samo u
Meridian  HYPERLINK „https://ads.meridianbet.rs/Banner/Click?a=200197&m=854&md=&c=8056&u=https://meridianbet.rs/sr/kladjenje/fudbal&ou=simple_link“kladionici vas čekaju najbolje i najveće HYPERLINK „https://ads.meridianbet.rs/Banner/Click?a=200197&m=854&md=&c=8056&u=https://meridianbet.rs/sr/kladjenje/fudbal&ou=simple_link“  HYPERLINK „https://ads.meridianbet.rs/Banner/Click?a=200197&m=854&md=&c=8056&u=https://meridianbet.rs/sr/kladjenje/fudbal&ou=simple_link“kvote i za ova takmičenja.
Dupli dobitak savršen je završetak ove nedelje, a sve što je potrebno jeste da se registruješ na meridianbet.rs, sastaviš dobitnu kombinaciju i slaviš – i to duplo!

 

Comments are closed.