РАСПИСАНА ЈАВНА НАБАВКА ЗА ИЗГРАДЊУ АТЛЕТСКЕ СТАЗЕ У ТВРЂАВИ

Атлетски савез Србије расписао је јавну набавку за изградњу атлетске стазе у смедеревској тврђави. Како је објављено на сајту ове спортске организације, заинтересовани понуђачи могу се за овај посао пријавити до 29. јуна, а истог дана ће бити и отварање понуда, док ће се о њима одлучивати у року од 10 дана након овог датума.

Према конкурсној документацији, извођач ће бити у обавези да набави и угради синтетичку подлогу, сертификовану од стране Светске атлетике типа „Spray coating“ дебљине 13 милиметара. Осим стаза за трчање, требало би да буду урађена и залетишта за скок у даљ и троскок, као и залетишта за скок мотком и бацање копља. Такође, у плану је и израда бетонских кругова за бацање диска и кладива.

Како је за наш портал рекао Јован Кантар из Атлетског савеза Србије, процењена вреност радова је око 20 милиона динара, док ће уговором бити предвиђено да цео посао буде урађен за 25 календарских дана. Критеријум ће, како је наведено у јавном позиву, бити најнижа понуђена цена, уколико су, наравно, испуњени сви остали услови наведени у конкурсној документацији.

Средства за финансирање ових радова обезбедило је Министарство омладине и спорта.

Ј.В.

фото: ТВ СД

 

 

Comments are closed.