POZNAJEŠ DOMAĆU POLITIKU, ZAŠTO NE BI ZARADIO – KVOTE ZA KLAĐENJE SU VRHUNSKE, A IZBOR OGROMAN

Sve je spremno za održavanje redovnih izbora za novi saziv Narodne skupštine Republike Srbije 21. juna. I ovoga puta, kladionica Meridian jedina je na domaćem tržištu svojim igračima pripremila izborni specijal sa iscrpnom ponudom kvota za klađenje na ishod nastupajućeg izjašnjavanja građana. Tako se možete kladiti na izlaznost, ime novog premijera ili ministra u Vladi – i sve to uz preko 200 različitih opcija u ponudi.
Na prvi pogled, najinteresantnije su kvote na novog premijera. Kada je reč o budućem mandataru za sastav nove Vlade, kvote kladionice Meridian nude veoma zanimljive scenarije – primera radi, scenario u kome je novi predsednik vlade aktuelni ministar poljoprivrede Branislav Nedimović plaća više nego odličnih 3.00, čime na uloženih 1000 dinara dobijate 3000 dinara. U ponudi je preko 20 imena javnih ličnosti iz sveta politike, ali i sporta, kulture, medicine, umetnosti…
Svake parlamentarne izbore prate brojne medijske spekulacije u vezi sa kadrovskim sastavom ministarskih kabineta. Kladionica Meridian se zato pobrinula da pripremi bogat izbor kvota za kladjenje na nove ministre. Kvote su više nego atraktivne – tako se, na primer, šanse imunologa Srđe Jankovića da postane ministar u Vladi kotiraju na veoma zanimljivih 11. Među favoritima za ministarski mandat svakako su aktuelni šefovi portfelja ili visoki državni funkcioneri – Ivica Dačić (1.05), Maja Gojković (1.10), Zorana Mihajlović (1.75) i dr.
Kao i uvek, puno toga će zavisiti od ukupne izlaznosti birača. Zato kladionica Meridian očekuje da će se u u ovoj izbornoj trci ona kretati oko cifre od 52,51%, a kvota je više nego dobrih 1.80 bilo da očekujete višu ili nižu izlaznost od zadate granice. Specijalno u Meridianu možete se kladiti na izlaznost birača u svim opštinama Republike Srbije.
Posebno zanimljiv segment kladjenja na izbore predstavlja prognoza stranaka koje će preći cenzus i biti predstavljene u parlamentu – možete se kladiti na rezultat devet izbornih lista koje će učestvovati na izborima. Sudeći prema trenutnim kretanjima kvota u kladionici Meridian, pored neprikosnovene Srpske napredne stranke (61,01%), u parlament će ući još i Socijalistička partija Srbije (12,60%), Srpski patriotski savez – SPAS (4,25%), Pokret slobodnih građana (3,20%) i Srpska radikalna stranka (3,10%). U koji god rasplet da ste uvereni – čeka vas više nego dobra kvota 1.80.
Samo u kladionici Meridian čekaju vas najbolje kvote za kladjenje na rezultate parlamentarnih izbora, imena novog premijera i ministara, a za sve nove igrače obezbeđene su i dodatne pogodnosti – dupli dobitak na prvom tiketu.

 

Comments are closed.