ПОЧЕО ДА РАДИ ПОРТАЛ „ЛОКАЛНИ ПАЗАР“

Тим Регионалне агенције „Браничево-Подунавље“, маркетиншке агенције „Posh“, НВО „Про.ток21“ и сарадника из Градова и Општина региона „Браничево-Подунавље“, протеклих је дана интезивно радио на изради промотивног-видеа „Локални Пазар – Све се враћа што се плаћа“ и припреми промотивне кампање, анимирању локалних произвођача хране и пића и прикупљању података о њиховим понудама, комуникацији са потенцијалним партнерима и медијима.
Један од кључних резултата нашег досадашњег рада јесте Интернет портал www.lokalnipazar.rs који је од данас у функцији и на којем с поносом представљамо понуду првих 100 произвођача и преко 400 производа из нашег краја!

Портал је изузетно једноставан за коришћење путем рачунара или мобилног телефона. Купцима је омогућено лако претраживање конкретног жељеног производа или произвођача, као и укупне понуде у најближем окружењу, а уз резултате ће такође добити и контакт податке произвођача како би могли да договоре куповину и преузимање жељених производа.

Путем бесплатног оглашавања на Порталу и промоције, произвођачи имају могућност да представе своје производе суграђанима. Пријава на Портал је једноставна и траје свега пар минута: попуњавањем Пријавнице доступне и на Порталу или телефонским позивом особи која је у локалној самоуправи задужена за пољопривреду и на располагању је за помоћ.

Поред сјајних иницијатива различитих локалних он-лине пијаца и националне е-пијаце, верујемо да ће и портал Локални Пазар бити од користи и купцима и произвођачима нашег Региона у тренутној ситуацији, а посебно у наредном периоду опоравка! Зато Вас позивамо да се информишете о новостима на Локалном пазару на друштвеним мрежама Фејсбук и Инстаграм и из удобности вашег дома поручите домаће, свеже и здраве намирнице за вашу трпезу, цвеће и расад за Вашу башту и друге квалитетне производе код наших комшија на Локалном пазару!

Купујмо локално, подржимо једни друге, оснажимо нашу заједницу!

Више информација заинтересовани могу добити од Иване Антонијевић, РРА „Браничево-Подунавље“, на мејл адресу ivana.antonijevic@rra-bp.rs или путем контакт телефона 060/5 100 500.

СДН

 

Comments are closed.