MERIDIANOV „FUDBALSKI KUTAK“: ŠTA BOROTA I MOČIBOB IMAJU DA KAŽU O IZOLACIJI, BELORUSIMA I GALIĆU

Šta Borota i Močibob imaju da kažu o izolaciji, Belorusima ali i Galiću, saznajte u FUDBALSKOM KUTKU

Vratio se „Fudbalski kutak“! Ovaj put, u nešto malo drugačijem okruženju, iz karantina… I samo na Meridian sport TV Jutjub kanalu!

U skladu s novonastalom situacijom i poštovanjem propisanih mera, naši Branko Borota i Mile Močibob javili su se iz svojih domova. Ostani kod kuće, time su i oni poručili!

Vratili su se prvo u mladost, svoje početke i kako su „otišli u novinare“. Naravno, sve pesnički ispropovedano, citiramo „Zbog korone, te proklete zmije, stade fudbal kako nikad nije. Stade život, kako nikad nije.“ I tu su prešli na stvar!

Nije to jedno pesničko veče, kako rekoše i sami već – tuga za Evropskim prvenstvom… Kao što znamo, planirano je za ovu, 2020. godinu, a pomereno za narednu, zbog koronavirusa.

Ipak, tugu su pretočili u sjajne anegdote o prethodnim EP!

Ono, 1960. godine, bilo je u centru pažnje! Milan Galić, pobeda nad Francuzima od 5:4, pa finale sa SSSR-om, na čijem golu je stajao Lav Jašin… Istorija!

I, kako kažu, „srebro zlatnog sjaja“ za našu reprezentaciju!

Naravno, tu su i urnebesni saveti kako „preživeti“ izolaciju, dotakli su se i jedine aktivne fudbalske lige, Belorusije – koju možete pronaći u Meridianbet ponudi.

A onda, saznajte, ko je koga na kraju nadmudrio u ovom video poziv, to je bilo posebno!

Najveći pesnici među fudbalskim znalcima i najveći fudbalski znalci među pesnicima – ne propustite novi „Fudbalski kutak“, samo na Meridian sport TV Jutjub kanalu!

I poslušajte Borotu i Močiboba: „Ostanite, ljudi, kod kuće“!

 

Comments are closed.