ДВЕ ПОБЕДЕ ЕКИПА ОДБОЈКАШКОГ КЛУБА СМЕДЕРЕВО ЦАРИНА

Сениори и сениорке одбојкашког клуба Смедерево Царина забележили су протеклог викенда победе у својим такмичењима. На терен су прво изашле девојке, које су у утакмици 14. кола Браничевске регионалне лиге победиле екипу Техничара из Смедерева.

-Девојке су одиграле одличан меч против једне од најјачих екипа у лиги и тако заслужено славиле у лигашком, а и градском дербију резултатом 3:0, по сетовима 25:23, 25:21, 25:22. Овом победом девојке су се учврстиле на првој позицији на табели са скором од 12 победа и 1 пораза и тако направиле можда и кључни корак ка освајању Браничевске регионалне лиге и промоцији у Другу лигу „Центар“ – наводе у клубу.

Мушка екипа је у оквиру 14. кола Банка Поштанска штедионица Прве лиге Србије на терену Спортске хале угостила тим Металац Таково из Горњег Милановца.

-Иако је екипа Металац Такова једна од најјачих и најискуснијих екипа у лиги, која је прављена да нападне суперлигу ове сезоне, наши момци су их и овај пут савладали и то веома убедљиво резултатом 3:0, по сетовима 25:23, 25:15, 25:19, и тако показали да победа у Горњем Милановцу када су наши момци такође победили са 3:0 није била случајност. Публика је присуствовала фантастичном мечу, а радује да наша млада екипа из меча у меч игра све боље и лепше за око – саопштавају из ОК Смедерево царина.

СДН

 

Comments are closed.