ЈЕДНОГЛАСНО: ЈАСНА АВРАМОВИЋ КАНДИДАТ ЗА НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА

Градски одбор Српске напредне странке, и поред различитих погледа на ствари, данас је консензусом донео одлуку да кандидат за народног посланика смедеревских напредњака буде досадашња градоначелница Јасна Аврамовић, сазнају “Смедеревске новине”.
Како тврди наш саговорник, близак градском одбору Српске напредне странке, и поред другачијих мишљења, у циљу јединства СНС-а, ипак је договорено да Јасна Аврамовић буде на листи коју ће СНС на предстојећим изборима кандидовати за Народну Скупштину Републике Србије.
-Овакав договор показује да смо као градски одбор сазрели у политичком смислу, а одлуку смо донели у циљу остварења наших циљева, а то је стварање што бољих услова за виши станрад и квалитетнији живот грађана, а то је могуће реализовати једино победом Српске напредне странке на овим изборима, која, следећи, можда, највеће друштвене реформе у новијој историји Србије и политику председника Александра Вучића, жели да нашу земљу уведе у ред модерних европских земаља – објашњава наш саговорник и додаје:
-Ако имамо у виду да ће Српска напредна странка кампању водити под слоганом “За нашу децу”, онда ћемо ми као чланови странке подржати све што је потребно да омогућимо да ту политику и реализујемо – закључује наш саговорник.
Подсећамо, према ранијим најавама, избори ће, највероватније бити одржани 26. априла, тако да се у наредном периоду очекује да буду позната и имена кандидата за одборнике Српске напредне странке за локалну скупштину.

Ј. Шешлак

 

 

 

Comments are closed.