ЦЗК ПРЕДАВАЊЕ: ШТА (НИ)СУ ЕМОЦИЈЕ?

Област емоциналне писмености биће у центру пажње на предстојећем предавању у Центру за културу, које ће се, под насловом „Шта (ни)су емоције?“ одржати у уторак, 18. фебруара, са почетком у 19 сати у Концертној дворани, најављују из ове установе.

-Кроз ово предавање на коме ће говорити Јелена Милошевић, психолог, публици ће бити приближена свеприсутна, а опет неисцрпна и никада до краја обрађена тема емоција. Биће понуђени одговори на питања о томе шта јесу, а шта нису емоције, како настају и у каквој су вези са мишљењем, зашто су важне, чему служе и зашто није добро када су блокиране или забрањене. Говориће се и о најчешћим заблудама када су емоције у питању и њиховим последицама на животе људи – наводе организатори.

Јелена Милошевић је основне студије завршила на Филозофском факултету у Београду, на Одељењу за психологију. На истом факултету завршава и мастер студије из области истраживачке психологије, а у оквиру социјалне психологије где се бави повезаношћу моралног развоја и емпатије са предрасудама. На завршној је, петој години едукације из Трансакционе анализе при ТА центру у Београду. Током претходне деценије бавила се психолошком проценом за запошљавање, држањем обука и тренинга, професионалном оријентацијом младих и истраживачким радом. Своја професионална знања и досадашње искуство настоји да у потпуности усмери на област психотерапије и саветовања, чиме се данас и бави.

Улаз је слободан.

СДН

 

Comments are closed.