СТАМБЕНА ЗАЈЕДНИЦА ОБРАДОВАЛА СВОЈЕ МАЛИШАНЕ

Време новогодишњих празника период је даривања и радости, а председник стамбене заједнице у Карађорђевој улици бр. 9, Стева Војнић, управо је тим поводом, у договору са својим сустанарима, одлучио да обрадује најмлађе житење свог улаза. Тако је у ходнику организована „мини прослава“, а уз дечије песме и неизбежног Деда Мраза – комшију, малишанима су подељени новогодишњи пакетићи.

-Укупно је подељено 24 пакетића, а обезбедили смо један пакетић за мало старијег члана наше стамбене заједнице, из хумаог разлога, пошто је реч о особи са инвалидитетом, сматрајући да и њега треба да обрадујемо. Одлучио сам, као управник зграде, јер, ми смо завршили главне послове када је реч о одржавању наше зграде, ми ћемо још да је уређујемо, али највише волим децу од свега, и зато сам и предложио ово Савету станар, они су прихватили једногласно. Није све у олуцима, у фарбама, и у зидовима, наша будућност је у овој деци. Они ће сви ове станове да наследе – каже Војнић за нашпортал

Вредност појединачног пакетића тешког 1,5 килограм је око 700 динара. Осим пакетића, за „мини прославу“ обезбеђено је додатно послужење.  Ово је, сматрају Војнић и његови сустанари, пракса која би могла да заживи и у другим стамебним заједницама у нашем граду.

Ј.В.

 

Comments are closed.