БОЈАН ТЕОФИЛОВИЋ ДЕФИНИТИВНО НОВИ ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ ГРАДА

Бојан Теофиловић, дипломирани политиколог Универзитета у Београду, биће нови председник Скупштине града Смедерева, потврђено је нашој редакцији у градском одбору Српске напредне странке. Иако је у јавности фигурирало и име шефице одборничке групе Весне Киш Костић, локални одбор напредњака одлучио се да за првог човека смедеревског парламента предложи некадашњег заменика градоначелника Бојана Теофиловића.
-Разматрали смо које би решење било најцелисходније, пре свега за функционисање највишег законодавног органа града, а самим тим и целу јавну администрацију од које зависи и квалитет живота наших суграђана. Сматрамо да је Теофиловић неко ко својим досадашњим искуством и знањем, својим ангажовањем на месту председника Скупштине града, може да допринесе бољем раду не само парламента, већ и локалне самоуправе у целини, што је од изузетне важности, с обзиром на важне одлуке које треба да буду усвојене, пре свега, ребаланс буџета за ову, али и буџет за наредну годину. Теофиловић има и подршку градског одбора и сигурни смо да ће му и владајућа већина пружити подршку – каже наш саговорник.
Бојан Теофиловић биће изабран за новог председника Скупштине града на седници заказаној за понедељак, 16. децембра, а на том месту замениће Богољуба Спасојевића, који ће претходно бити смењен.

Ј. Шешлак

фото: Фејсбук страница Бојан Теофиловић

 

Comments are closed.