еПОДУНАВЉЕ: АПСОЛУТНА ПОБЕДА СНС У ВЕЛИКОМ ОРАШЈУ

Чак 55,79 одсто, тачније 968 од укупно 1.738 гласача, подржало је данас листу Српске напредне странке на изборима за Савет месне заједнице Велико Орашје у општини Велика Плана. Гласање се спроводило на 3 гласачка места, а у Савету МЗ Велико Орашје биће 11 новоизабраних чланова Српске напредне странке.

Овом великом победом потврђена је политичка доминација СНС и подршка политици будућности председника Србије Александра Вучића у општини Велика Плана и Подунавском округу. Ни у Великом Орашју друге политичке опције нису кандидовале своје листе из већ познатих разлога. Нити имају кандидате, нити има ко да их подржи.

Велико Орашје је била прва месна заједница у општини Велика Плана у којој је 2015. године Српска напредна странка поразила претходну власт. Затекли су дуг од 7 милиона динара, који је у међувремену измирен и месна заједница Велико Орашје функционише без икаквих проблема.

– СНС ради у интересу грађана, резултати политике развоја видљиви су на сваком кораку, у сваком месту. Због тога нам бирачи дају тако велику подршку, истичу у ОО СНС Велика Плана.

Извор: epodunavlje.rs

 

Comments are closed.