ЗЛАТНИ ОДБОЈКАШ НИКОЛА ПЕКОВИЋ У СМЕДЕРЕВУ

У Градској управи у уторак је приређен пријем Николи Пековићу, репрезентативцу Србије у одбојци и освајачу златне медаље на недавно завршеном првенству Европе у Паризу, коме су присуствовали чланови Градског већа, саопштено је из локалне самоуправе.

Након тога, пехар шампиона Европе, који је освојила мушка одбојкашка репрезентација Србије, могли су да виде ученици Техничке школе. Као и приликом боравка у ОШ „Др Јован Цвијић”, и овог пута присутни ученици на трибинама присуствовали су показном тренингу одбојке који су одрадили одбојкаши и одбојкашице Смедерева, Смедерево Царине и Техничара. Либеро Одбојкашке репрезентације Србије Никола Пековић захвалио се на пријему и нагласио да се сећа дана када је сала Техничке школе била једино место где се играла одлична одбојка.
Осим директора школе Симе Ђорђиоског, у сали Техничке школе били су и чланови Градског већа,Саша Бранежац и Марина Тирнанић. Већ у среду пехар ће бити у сали ОШ “Димитрије Давидовић”, а након тога и у ОШ “Бранко Радићевић” и на крају у ОШ “Доситеј Обрадовић”.

 

СДН

фото: локална самоуправа (Ненад Живановић)

 

Comments are closed.