ПУ СМЕДЕРЕВО: УПОЗОРЕЊЕ НАВИЈАЧИМА

Поводом првенственог фудбалског меча који ће на смедеревском стадиону бити одигран у понедељак, 18. новембра, Полицијска управа Смедерево упутила је обавештење грађанима, које преносимо у целости:

Поштовани суграђани,

у понедељак, 18. новембра, са почетком у 13,00 сати, у Смедереву, на стадиону ФК „Смедерево 1924” у Горанској улици, одиграће се првенствена фудбалска утакмица 20. кола Прве лиге Србије између екипа ФК „Смедерево 1924“ и ФК „Раднички 1923“ из Крагујевца.

Апелујемо на примерено понашање свих грађана на трибинама стадиона, али исто тако и на другим локацијама у граду, како би дали свој допринос и уједно помогли припадницима полиције, који ће, у оквиру законских овлашћења, предузимати мере и радње у циљу обезбеђења ове фудбалске утакмице.

Такође, апелујемо на суграђане да на стадион не долазе аутомобилима, а да за кретање према стадиону, превенствено ради своје безбедности, користе пешачку стазу.

У складу са чланом 69. став. 3. Закона о полицији, припадници Министарства унутрашњих послова вршиће снимање видео камерама пре, током и након овог догађаја, због потенцијалне опасности да приликом одржавања јавних скупова може доћи до угрожавања живота и здравља људи или уништавања имовине – наведено је у обавештењу које је стигло на адресу наше редакције.

СДН

 

Comments are closed.