ЈКП ВОДОВОД: ОБАВЕШТЕЊЕ О НОВОЈ МОГУЋНОСТИ ИЗМИРЕЊА ДУГА

Поводом нове могућности измирења дуговања за услуге ЈКП Водовод Смедерево, из овог предузећа упућено је обавештење суграђанима, које преносимо у целости:

Поштовани корисници,

ЈКП Водовод Смедерево вас обавештава да од 15-ог новембра 2019. године можете склопити Споразум за отплату дуговања на рате без учешћа, уместо досадашњег обавезног учешћа од 20 %. Такође смо омогућили да споразум можете склопити без обзира на висину дуговања, што до сада није било могуће и важи за све категорије потрошача. Ово је још једна у низу планираних мера, са циљем да по повољнијим условима измирите дуговања за утрошену воду и одвођење отпадних вода. Наглашавамо да је квалитетна услуга и задовољан корисник, увек, наш примарни циљ.

Такође напомињемо, да редовно измиривање ваших обавеза, доводи до развоја и унапређења водоводне и канализационе мреже и услуге које вам пружа јавно комунално предузеће. Позивамо вас да нам се за сва додатна питања обратите на адреси 17. Октобра 3, канцеларија бр. 3 у приземљу или нас контактирате на број телефона 026/672-960 локал 113 – наведено је у обавештењу ЈКП Водовод.

СДН

 

 

Comments are closed.