ЈАВНА РАСПРАВА О БУЏЕТУ ГРАДА

Град Смедерево позива све грађане и грађанке да  се, у оквиру поступка припреме буџета за 2020. годину, упознају са Нацртом Одлуке о буџету града Смедерева за наредну годину, објављено је на званичном сајту локалне самоуправе.

-Нацрт одлуке о буџету града Смедерева за 2020. годину и Упитник за прикупљање предлога и коментара грађана на Нацрт одлуке о буџету града Смедерева за 2020. годину објављени су на интернет страници града Смедерева www.smederevo.org.rs у оквиру банера: Буџет града Смедерева – наведено је у објављеном обавештењу.

Јавна расправа  о  Нацрту одлуке о буџету града Смедерева за 2020. годину одржаће се 25. октобра 2019. године (петак) у Скупштинској сали града Смедерева, улица Омладинска 1, са почетком у 10 сати.

-Имајући у виду јавни интерес и циљ да се на најбољи могући начин искористе средства са којима располажемо, позивамо вас да дате своје предлоге и коментаре. Обавештавамо вас да попуњен Упитник за прикупљање предлога и коментара грађана на Нацрт одлуке о буџету града Смедерева за 2020. годину доставите најкасније до четвртка 24.10.2019. године до 13 сати Одељењу за финансије и локалну пореску администрацију Градске управе града Смедерева и то: путем електронске поште на e-mail адресу: nacelnik.finansije@smederevo.org.rs или писаним путем – Градска управа града Смедерева, Одељење за финансије и локалну пореску администрацију, са назнаком Упитник за Буџет 2020. године предајом на писарници Градске управе – наведено је у обавештењу.

СДН

 

Comments are closed.