ОДБОЈКАШИ КЛУБА СМЕДЕРЕВО ЦАРИНА ОСВОЈИЛИ КУП РЕГИОНА

Сениори Одбојкашког клуба Смедерево Царина савладали су у финалу Купа региона екипу Младеновца резултатом 3:1 и тако освојили ово такмичење, саопштено је из ове спортске организације. Овом победом, како истичу у клубу, што је још битније, изборили су улазак у осмину финала Купа Србије, где ће играти против суперлигаша, екипе Спартака из Суботице.

-Ово је највећи успех нашег клуба што се тиче куп такмичења, јер од свог оснивања одбојкашки клуб „Смедерево Царина“ није стигао оволико далеко – наводе из клуба и додају да је протеклог викенда наш град био домаћин још једног важног догађаја:

-У Смедереву је одржан и семинар за тренере из нашег града и региона, на коме је познати тренер Душко Николић одржао практичан део кроз који је показао неке методе тренинга, у чему су му помогли играчи млађих категорија нашег клуба, а у другом делу је водио разговор са тренерима, па су тренери могли да питају за све информације у вези са вођењем тренинга које их интересују – наводе из клуба.

Успехом који су остварили и активностима које спроводе, у клубу се надају да ће допринети популаризацији одбојке у Смедереву и покушати да овај спорт у великом стилу врате на одбојкашку мапу Србије.

СДН

 

Comments are closed.