ЈАСНА “ТРГУЈЕ” ЗА МЕСТО ПОСЛАНИКА!

Пошто је, изгледа, схватила, да због промена које се дешавају у Српској напредној странци, а које је у више наврата најавио и сам председник Александар Вучић, неће бити на листи за локалне изборе који су најављени за пролеће наредне године, градоначелница Јасна Аврамовић свим силама покушава да се “убаци” на посланичку листу напредњака, сазнају “Смедеревске новине” од извора блиског локалном одбору СНС-а у Смедереву.
-На претходном Главном одбору СНС-а председник Вучић рекао је да сви локални одбори треба да до половине октобра пошаљу своје планове рада за наредни период и имена која би требало да се нађу на листама, за која се очекује да ће у наредном периоду представљати нашу странку на локалу. Аврамовићева спада у ред оних којима би странка да се захвали за минули рад, пошто је ред дошао на млађе снаге и нове људе, с обзиром на то да је она у власти још од коалиције њеног Покрета са демократама, значи више од 10 година. Како је то сазнала, главна преокупација су сада покушаји да “искамчи” своје место на листи за посланике у Народној скупштини, а преговорима покушава да за себе “обезбеди” што вишу позицију, како би била сигурна да ће седети у посланичкој клупи – објашњава наш извор.
Како сазнајемо, већ је покушала да у вези са својим новим наумом води одређене преговоре, али за сада нема повратних информација како ће се та ствар окончати.
Ово је још један у низу поступака који доказују да Јасна Аврамовић води рачуна само о себи и једино се у увек руководи јасном намером, а то је да за себе лично обезбеди што бољу позицију, не марећи много ни за своје сараднике, а још мање за суграђане или општи интерес. Подсећамо, пре две године, када јој се !љуљала” позиција повереника Градског одбора, покушала је да се осигура местом директорке опште болнице “Свети Лука”.

Ј. Шешлак

 

Comments are closed.