СМЕДЕРВЦИ ПРЕШЛИ ГРАНИЦУ, У ГРЧКОЈ НАСТАВЉАЈУ ПОКЛОНИЧКИ ПОХОД

Двојица Смедереваца, браћа Александар и Дејан Босић, који су се у четвртак бициклама упутили на поклоничко путовање успешно су стигли до Грчке и преласком границе наставили свој поход ка острвима Крф и Видо. До сада нису имали озбиљнијих препрека, а ни поред напора које свакодневно улажу, не заборављају оне који су им помогли да своју намеру и остваре.
Међу онима који су им помогли да реализују путовање су: Жица Бест, Ресторан Сплав Орешац, Иматак д.о.о, Кафе Боем, Жар манце,Crystal технички преглед, ресторан Семендрија, Sdx рентакар, Минекс, Дом за старе Оаза мира, Пепси такси, Кафе Перон, Огњен, ресторан Двор, трнас метал плус доо, Tриван.
-То су пријатељи који су нам обезбедили средства за одлазак на ово путовање, а поменуо бих и нашег Николу Стошића, који нам је припремио суплементе и витамине који нам много значе током вожње и напора у превазилажењу етапа – каже Дејан Босић.
Очекујемо да нам се са утисцима и новим фотографијама браћа Босић јаве када буду стигли на своју прву дестинацију. Подсећамо, намера им је да, возећи бицикле, дођу до острва Вида, Маузолеја у Киркири и манастира Светог Спиридона.
Ј.В.
 

Comments are closed.