ПРОМЕНЕ У ГРАДСКОМ ОДБОРУ НАПРЕДЊАКА

Градски одбор Српске напредне странке у Смедереву у наредном периоду очекују нове кадровске промене, а измена ће бити и у месним одборима, сазнају “Смедеревске новине”, од извора блиских овдашњим напредњацима. У складу са најавама које долазе из врха СНС-а, биће замењени они који у претходном периоду нису одговорили захтевима странке.
-Рад свих повереника месних одбора, и градских и сеоских, преиспитује се већ неко време, и након разматрања, приступиће се променама, са циљем да се побољша функционисање странке и на, овим, најнижим нивоима, веома важним за живот страначке организације. Свако ко је искакао из оквира политике коју спроводи СНС на челу са председником Вучићем, ко је самостално иступао или користио своје место за личну промоцију и интерес, треба да зна да ће бити замењен. Биће сколоњени и сви они који се нису потрудили да одрже контакт са чланством у свом месном одбору и испоштовали те људе, који су за нас најважнији – каже наш саговорник.
Како сазнајемо, најпре ће бити смењени повереници три сеоска месна одбора, који самостално иступају у јавности, кршећи тиме статут Српске напредне странке, иако је страначко руководство претходно обавило разговоре са њима, што није дало жељени ефекат.
Ово је, наводи наш саговорник, још један у низу корака који претходе припремама Српске напредне странке за изборе најављење за следећу годину.
-Грађани, и наше чланство, у глобалу подржавају политику Српске напредне странке, али су веома често незадовољни понашањем појединаца који нас представљају, због чега се понекад дешава да резултати буду у другом плану. Такви само штете угледу СНС и њима није место на функцијама – објашњава наш саговорник.
Очекује да ће врло скоро бити најављених промена, и да ће локални одбор бити освежен новим и млађим кадром, који ће енергичније спроводити политику коју заступа Српска напредна странка.

Ј. Шешлак

 

Comments are closed.