СМЕНЕ И ПОСЛЕДЊИХ ЈАСНИНИХ КАДРОВА

Директорка филијале Националне службе за запошљавање Олга Свилар, до краја недеље, требало би да буде смењена са те позиције, сазнају „Смедеревске новине“.
-У складу са променама које се полако одвијају у странци, па и у локалном одбору у Смедереву, а током којих се анализира рад свих функционера, дошао је ред и на смену на челној позиција филијале НСЗ у Смедереву. Политика Српске напредне странке оријентисана је на увођење нових кадрова, а у нашем граду има доста простора за измене оних за чије је постављање најзаслужнија градоначелница Јасна Аврамовић, чији рад је већ више пута до сада оцењен као незадовољавајући. Све су то кадрови који се годинама „провлаче“ од једне до друге функције, без посебног учинка и са поступцима који бацају сумњу на њихов кредибилан рад – каже наш извор близак градском одбору напредњака.
Олга Свилар већ годинама се налази на позицији директорке Националне службе за запошљавање, на коју је дошла пошто је претходно била председница градске Комисије за избор директора, када су ономад, још 2013-те године, расписани конкурси за постављање директора свих јавних предузећа који никада нису реализовани.

Ј. Шешлак

 

Comments are closed.