ТЕШКА НЕСЕРЋА НА АУТО-ПУТУ КОД ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ

Једно дете је погинуло, а једно тешко повређено, у саобраћајној несрећи која се после 15 часова догодила на ауто-путу Београд-Ниш, између Старог села и Марковца код Велике Плане.
Како је за „Смедеревске новине“ потврђено у Основном јавном тужилаштву у Великој Плани, на лицу места је настрадао једанаестогодишњи В.С. док је његова осмогодишња сестра С.Н. тешко повређена. Озбиљне повреде претрпео је и возач аутомобила, А.С. (61), иначе њихов деда.
Према незваничним информацијама до несреће је дошло када је „Форд кa“, који је ишао у правцу Ниша, својим предњим десним делом налетео на леву страну теретног камиона, који се налазио у зауставној траци. О силини ударца најбоље говори чињеница да је, након контакта са камионом, мотор из „Форда“ излетео и завршио на другој страни коловоза.
Повређени су у тешком стању пребачени за Београд, а како незванично сазнајемо, лекари се боре за живот девојчице.
Због ове несреће саобраћај је био у прекиду готово два и по сата, a на овој деоници се формирала колона возила у све три траке, дугачка више од десет километара. Због настале гужве екипе „Смедеревских новина“ и Телевизије Смедерево стигле су на лице места тек пошто су оба возила уклоњена са ауто-пута.

 

 

Comments are closed.