СТРЕЉАШТВО: МИЛОВАНОВИЋЕВОЈ СРЕБРО И У ФИНАЛУ КУПА СРБИЈЕ

После две сребрне медаље у два кола, наша Јасмина Миловановић освојила је сребрну медаљу спорт пиштољем и у финалу купа Србије, саопштавају из Стрељачке дружине Смедерево. У квалификацијама је Миловановићева била прва са одличних 585 кругова. Зорана Аруновић, која је била друга у квалификацијама, победила је у финалу.

Најбоља смедеревска стрелкиња и репрезентативка Србије Јасмина Миловановић, освојила је сребрну медаљу спорт пиштољем и на финалу Купа Стрељачког савеза Србије, које је претходног викенда одржано у Новом Саду. У финале се пласирала са првог места и високих 585 кругова. Зорана Аруновић, из Стрељачког клуба „Олимпик 011“ из Београда, која је била друга у квалификацијама са 583 круга победила је у финалу са 31 хитом (погодак 10,2 и већи), четири више од наше Јасмине. Бронзану медаљу са 19 хитова освојила је Јована Тодоровић из СК „Нови Београд Ушће“, која је и у квалификацијама била трећа са 561 кругом.

У наставку сезоне малокалибарским оружјем следе регионална првенства, 20-21. јула, која су квалификациона за државно првенство, које је за сениоре на програму половином августа.

СДН

 

Comments are closed.