НОВИ ВРТИЋ У ЗГРАДИ „МОНОПОЛА“

У згради „Монопола“, где су у току радови на адаптацији објекта, биће отворен нови вртић предшколске установе „Наша радост“ сазнају „Смедеревске новине“ од извора блиског градском одбору СНС-а у нашем граду.
-Одлучили смо да објекат „Монопола“, у чију адаптацију је град већ уложио прилична средства, искористимо за проширење капацитета предшколске установе, што недостаје нашем граду. То је у складу са политиком председника Александра Вучића и врха Српске напредне странке, да се акценат стави на повећање наталитета и бригу о деци и породици. Објекат може да одговори потребама малишана и особља, биће уређен тако да и деца и њихови родитељи, али и запослени, буду задовољни, а то је најважније – потврђује наш извор.
Како сазнајемо, промењена је провбитна намера да у овом објекту буде отворен погон за гуменизирање рукавица, чија технологија производње подразумева употребу опасних материја.
-Ни једног тренутка град не одустаје од инвестиција, али после озбиљног разматрања закључили смо да погону који је ту требало да буде смештен, није место у овом делу града. Трудимо се да одговорно и озбиљно размотримо политику развоја града, не на уштрб грађана, чије потребе такође морамо да поштујемо, и у складу са тим одређујемо своје приоритете. За корејског инвеститора биће пронађено адекватно место у индустријској зони – објашњава наш извор.
Према плану, по завршетку сезоне годишњих одмора, треба очекивати да ће овај простор бити спреман да прими смедеревске малишане.

Ј. Шешлак

 

Comments are closed.