ОБЕЛЕЖЕН ДАН МЗ ЦАРИНА

Грађани и њихови представници, у присуству бројних гостију и пријатеља, обележили су Дан месне заједнице Царина, једне од највећих у нашем граду. Тим поводом, у име месне заједнице, уручени су поклони Петру Ивковићу, ученику генерације и Марији Шепи, спортисткињи године основне школе „Доситеј Обрадовић“.

  -Успех Марије и Петра је успех и њихових родитеља који су први веровали у њих, затим разредних старешина, професора Јелене Иванишевић и Ивице Јанићијевића. Улагањем у знање, образовање, усавршавање и таленат је значајно не само за децу, него за читаво друштво, јер доприноси развоју целе заједнице. Планови које наша земља жели да оствари у будућности, неће бити тешки, зато што наш град има много паметних, спретних, талентованих омладинаца – рекла је обраћајући се присутнима Светлана Михајловић, чланица Градског већа задужена за ресор образовања.

 

Награђивање најбољих ученика само је последња у низу активности коју су поводом обележавања Дана месне заједнице „Царина“ организовали њени представмици. У претходној недељи уручени су пакети са прибором и реквизити за фискултурну салу вртићу „Весели цветови“, као и пакети помоћи старијим, социјално-угроженим житељима ове месне заједнице.
-У складу са политиком Српске напредне странке, а то је да се наши функционери и чланови приближе свим грађанима, осмислили смо и ове активности, управо са циљем да наше комшије и суграђани знају да могу да рачунају на нас и да смо ту да покушамо да заједно решимо евентуалне проблеме које имају. Ту смо, без разлике, за све, како бисмо квалитет живота сваког појединца и локалне заједнице унапредили и ми, који представљамо грађане, трудићемо се да тако радимо и убудуће – рекао је Радосав Јовић, одборник у Скупштини града.

 

 

Ј.В.

 

Comments are closed.