ХБИС ГРУПА: У НАРЕДНЕ ДВЕ ГОДИНЕ ИНВЕСТИЦИОНИ ЦИКЛУС ВРЕДАН 300 МИЛИОНА ДОЛАРА

Александар Вучић се у среду састао са делегацијом ХБИС Групе коју је предводио Ју Јонг, објављено је на званичном сајту Председника Србије.
Како је наведено, председник Вучић је рекао да је задовољан чињеницом да ХБИС Група у Србији послује стабилно и остварује планирани ниво производње на врло захтевном и конкурентном тржишту челика. Он је посебно захвалио председнику Ју Јонгу на томе што та компанија обезбеђује нова радна места, превасходно за младе људе.
Председник ХБИС Групе Ју Јонг истакао је да је Србија постала најтраженија дестинација за стране инвестиције захваљујући спроведеним реформама и константном расту економије, а које су признате од стране Међународног монетарног фонда и Светске банке. Он је обавестио председника Вучића да ће у наредне две године бити завршен инвестициони циклус вредан 300 милиона долара за модернизацију производње у железари у Смедереву.
Председник ХБИС Групе Ју Јонг је захвалио председнику Републике Србије Александру Вучићу и председнику НР Кине Си Ђипингу на развоју односа двеју земаља и формираном челичном пријатељству два народа.
Председник Вучић је потврдио безрезервну подршку компанији ХБИС и рекао да ће наставити са председником НР Кине Си Ђипингом на унапређењу и даљем развоју односа два народа, наведено је на сајту.
СДН
 

Comments are closed.