ФИНАЛЕ МЕМОРИЈАЛА „ЗОРАН ПОПВИЋ ПОП“

У петак, 28. јуна, биће одиграно финале четвртог меморијалног турнира у малом фудбалу „Зоран Поповић Поп“.
Претходно, у четвртак увече, одигране су полуфиналне утакмице, након којих је турнир добио финалисте, екипе „Сплит 2016“ и „Минел Еним“, које ће се борити за титулу победника. За треће место играће екипе „Залагаоница Б&С“ и „Кладионица Сокер“.
-Програм финалне вечери на терену код Веслачког у Смедереву почиње од 20 сати ревијалном утакмицом ветерана, екипа Попових другара и Попових колега. Од 21 сат игра се утакмица за треће, а од 22 сата за прво место.
Након тога уследиће програм доделе награда, признања и захвалница – најављују организатори.Наградни фонд за екипе је 300.000 динара, а новчано ће бити награђени и најбољи појединци. Првопласираној екипи припашће 200.000, другопласираној 60.000, а за треће место предвиђено је 40.000 динара.

-Ораганизатори су ове године увели новину – екипа која остане на четвртој позицији добија бесплатно учешће на турниру за идућу годину. Најбољем играчу, голману и стрелцу овогодишњег турнира Зоран Поповић Поп припашће по 5.000 динара и пехари. Пехари и захвалнице припашће и најбољим екипама, екипи за фер плеј, као и спонзорима, медијима и осталима који су помогли и дали допринос сећању на Зорана Поповића Попа, прерано преминулог тренера и фудбалера из Смедерева – наводе организатори.
Додају и да се све информације о турниру налазе на Фејсбук страници Турнир Зоран Поповић Поп.

Ј.В.

 

Comments are closed.