GRADSKI ODBOR SNS: REŠEVAMO KOMUNALNE PROBLEME

Članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke Smederevo, na konferenciji za medije, još jednom su istakli posvećenost rešavanju komunalnih problema, sa osvrtom na rad JKP „Zelenilo i groblja“ i postavljanje podzemnih kontejnera u gradu.

-Srpska napredna stranka Smederevo svakodnevno brine i rešava konkretne probleme građana, kako infrstrukturne, tako i komunalne. Proteklih mesec dana JKP „Zelenilo i groblja“ je intenziviralo ugradnju podzemnih kontejnera. Do sada je ugrađeno 18, i to na sledećim lokacijama: Trg nikole Krge, Despot Đurađ, na parkingu iza Gradske uprave, na Carini, na Papazovcu, Karađorđeva, kod zgrade Parnjače, na Senjaku, kod „Luk oil“ pumpe, a za naredni period planirano je njihovo postavljanje u naselju Miloja Đaka, kod Sportskog centra i u blokovskom prostoru u Filipa Višnjića. Glavna namena podzemnih kontejnera je da prevaziđu problem u vezi sa prostorom. Jedan podzemni kontejner menja pet nadzemnih. Vetar ne raznosi otpad, tako da zelene površine ostaju čiste. Građani nemaju dodir sa otpadom koji je već deponovan. Iskustva su dobra, građani su zadovoljni. Uskoro stiže još jedan kamion koji prazni podzemne kontejnere, i oko 20 novih kontejnera. Podzemni kontejneri učiniće Smederevo čistijim, zdravijim i lepšim. Oni donose više reda i ušteda – rekla je Jasmina Vojinović, obraćajući se javnosti u ime Gradskog odbora SNS Smederevo.

2 thoughts on “GRADSKI ODBOR SNS: REŠEVAMO KOMUNALNE PROBLEME

 • 24. juna 2019. at 13:53
  Permalink

  Gde je Violeta Maksina kupila diplomu?

  Reply
 • 23. juna 2019. at 15:13
  Permalink

  Pa gospodjo Vojinović ako rešavate probleme infrastrukture i komunalije dodjite i rešite problem ulice 4 Nove u Radincu,i mi već čekamo poziv za razgovor sa vama jer su vam potpisi ugroženih porodica predati pre 3 nedelje. Ili ćete kao i vaši predhodnici dati blagoslov da dotični Tehnički pregled ,,Dule“ radi sta hoće i kako hoće,a mi neka se davimo u vodi

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *